Brændeovne

Vi leverer og monterer alle typer af brændeovne og skorstene.

Vi kommer gerne hjem til dig for at tage mål, så du kan føle dig tryg. Vi vil gerne sikre, at du får den rigtige løsning. Kontakt Morten for et tilbud.

 

 

 

Brændeovne

Reservedele til en brændeovn kan blive en nødvendighed, hvis din brændeovn er gået i stykker – det er sjældent, at kvalitetsbrændeovne går i stykker, men det kan ske. Din ovn behøves dog ikke at være ukampdygtig, for at behovet for reservedele til en brændeovn opstår. I stedet kan det være, at din gamle brændeovn skal opfriskes med nye dele, og er det tilfældet, har vi løsningen til dig.

Hos PJP Byg fører vi ikke kun et spændende sortiment af brændeovne og tilbehør; vi har også gjort en dyd ud af at servicere nye såvel som eksisterende kunder med reservedele til en brændeovn, hvor kvaliteten er i top. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af reservedele til en brændeovn, og du finder nemt reservedele til brændeovne, som er designet og produceret af nogle af branchens førende mærker. Vores samarbejde med Comiheat gør, at vi kan udføre vores arbejde til fulde, samt henvise til deres hjemmeside for at se det store udvalg af ovne og reservedele www.combiheat.dk.

Uanset hvilke mærke din ovn måtte være, finder du reservedele til din brændeovn hos os. Vi har stor fokus på kvalitet, kundeservice og fornuftige priser, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette reservedele til din brændeovn.

Vi fører ildfaste plader, glasplader, sten, glasfiberpakninger, håndtag, kævlefang, riste og meget mere – når du har brug for reservedele til en brændeovn, finder du dem hos os.

 

Morten S. Andersen

Morten S. Andersen

murerarbejde - skorstene - brændeovne

2067 4065
morten@pjpbyg.dk